Wandelen een "gezonde" sport voor jong en minder jong ... zoveel is zeker. 

Doorheen het jaar organiseren we tiental wandelingen, dewelke de mooiste plekjes van Wervik , de Leievallei en het hinterland van de Tabakstreek aandoen. Om deel te nemen aan onze wandelactiviteiten hoef je geen lid te zijn van onze wandelclub. Als niet-aangesloten vragen we weliswaar €2/persoon. Leden krijgen een korting (€0,5). Onze georganiseerde wandelingen vind u in de rubriek wandeltochten

Hoe deelnemen ?
  • Je kan vrij starten tussen de opgegeven starturen (bv. 8 - 15 u.). Een inschrijvingskaart kan je bekomen in de startplaats van de wandeltocht.

  • Als niet-Lid ontvangt u een inschrijvingskaart, waarvan het luik 'inschrijfkaart' ingevuld in de startbus (nabij de uitgang) moet gedeponeerd worden. Het  luik 'controlekaart' neemt u  mee op je wandeltocht. Voor Leden laten hun lidkaart scannen en ontvangen op die manier hun  'controlekaart'.

  • Wandelen is eenvoudig en gebeurt op eigen tempo. Je kiest ter plaatse een afstand (bv. 6 km, 12 km, ...) en volgt de speciale wandelpijltjes. Op regelmatige tijden is een 'rustpost' voorzien. Daar kan je even pauzeren en iets eten of drinken vooraleer je verder stapt. Hier laat je ook telkens het luik 'controlekaart' afstempelen. 

  • Ongeacht welke afstand je kiest, steeds kom je op het einde in de startzaal terug. Daar kan je al dan niet je persoonlijk wandelboekje laten afstempelen, en er eventueel nog wat uitrusten na de tocht.

Extra's

Google Kalender

01-01-2020 10:24
Al onze activiteiten handig op je smart phone. Download hier onze google kalender.