Lid worden van de Wervikse Wandelclub

Ons huidig wandelseizoen loopt van 1 oktober 2019 tot 30 september 2020.

U kan het hele jaar door lid worden van onze wandelvereniging.
Neem contact op met onze clubsecretaris via e-mail wsv.wervik@telenet.be of via tel. 056/ 31.10.30

LIDGELD :

Eén enkel lid betaalt €15, partners inwonend op hetzelfde adres betalen samen €26. Per bijkomend lid op hetzelfde adres wordt €10 aangerekend.
Leden kunnen 'WALKING IN BELGIUM 2020' (de officiële wandelkalender uitgegeven door Wandelsport Vlaanderen) bekomen tegen de uitzonderlijke prijs van €6.

Het lidgeld kan eveneens overgeschreven worden op rekeningnummer IBAN BE65 8600 0291 1796 , met vermelding LIDGELD 2020 en aantal personen. Voor het toesturen van de lidkaarten wordt dan €1 aangerekend.

UW VOORDELEN :

- Na betaling van het lidmaatschap ontvangt u een officiële lidkaart. Dit jaar is dit een PVC-kaart, ter grootte van een bankkaart. Deze is geldig van 01/01/2020 tot 31/12/2020.

- Op vertoon van uw lidkaart geniet je een vermindere inschrijvingsprijs van € 0,40 op elke officieel erkende wandeling.

- Tijdens je wandeling en deelname aan de clubactiviteiten ben je automatisch verzekerd.

- Op geregelde tijdstippen ontvang je "De Toebakstapper" , ons tweemaandelijks clubblad met meer info over onze club.

- Vijf maal per jaar ontvang je "Walking Magazine, een passie voor wandelen", een wandelmagazine met toeristische reportages , productinfo over wandelaccessoires , gezondheidstips , wandelnieuws , ....

- Je kan genieten van talrijke clubuitstappen met de bus aan zeer voordelige prijzen. Wie minstens vijf maal meereist , geniet van een zesde gratis busreis.

- In de zomervakantie organiseren we een wandelvakantie in het buitenland. Zo reisden we al meermaals af naar Oostenrijk , Frankrijk, Zwitserland en Duitsland.

- Eenmaal in het jaar organiseren we een verrassingsreis.

- In onze clubwinkel kan je tegen voordelig tarief leuke clubkledij aankopen.

- Elk jaar geniet je van een ledenfeest (mits kleine bijdrage). Verdienstelijke leden worden er gehuldigd. Je bent verdienstelijk lid als je tussen 1 oktober en 30 september minimum aan 30 wandeltochten deelneemt, waarvan minstens 4 van eigen organisatie; dan ontvang je een waardevol geschenk.

- Je bepaalt zelf aan welke wandeltochten je deelneemt , stapt op je eigen tempo en geniet daarenboven van een gezonde vrijetijdsbesteding.

Lidmaatschap

Twijfel dus niet langer en wordt lid van de Wervikse Wandelsportvereniging! Vul jouw gegevens aan en klik op "Verzenden"

Wandelkalender - ledenblad

U ontvangt gratis :
 -  de Toebakstapper , onze nieuwsbrief
- 2-maandelijks ‘Walking Magazine’.
Walking in Belgium 2018 kan tegen gunstig tarief van € 8 aangekocht worden

Neem een kijkje in de clubshop van ILSE
 - sweaters
 - polo's