5,4km

10,5km

12km

 

 

Drie uitgepijlde herfstwandelingen in Kruiseke

11-11-2020 12:02

!!! VERLENGD TOT 1 JANUARI 2021 !!!

Helaas gaat onze herfsttocht vanuit Kruiseke dit jaar niet door. We laten dit niet aan ons hart komen. Wandelen blijven wij doen. Als club zorgen wij voor wat extra mogelijkheden. Eddy, onze parcoursmeester is opnieuw op pad gegaan met 'pijl en rekkers', en heeft opnieuw prachtige wandelingen uitgepijld.

Er zijn 3 afstanden voorzien, namelijk 5,4km, 10,5km,12km

De wandelingen zijn combineerbaar met elkaar en kunnen bewandeld worden vanaf 11 november tot en met 1 januari 2021. De bewegwijzering gebeurd met de pijlen van Vlaanderen wandelt.

Alle 3 de afstanden starten aan de kerk van Kruiseke ( informatie over parcours zie Stad infobord) en gaan Linksaf.

 5,4km

  • Deze wandeling is toegankelijk voor kinderwagens/rolstoelen. Het is een mooie gezinsvriendelijke wandeltocht, over het mooie glooiend landschap van Kruiseke. De wandeling gaat over auto luwe wegen.
    Download hier de gpx.

 10,5km

  • De wandeling is voor de echte natuur wandelaars  die niet bang zijn van wat modderschoenen??  De wandeling is voor 60% onverhard. En gaat voornamelijk op het Kruiseke Wandelpad en het Menokeruiterspad. Het gaat richting Zonnebeke ( Geluveld) en Komen ten Brielen.

 12km

  • Deze wandeling gaat richting Geluwe, Molenhoek, t”Zwaantje , Rozenhoek en Schiethoek. Er zijn wel 3 stroken onverhard te bewandelen.