Verdienstelijke leden 2017

01-12-2016 09:36

Ieder jaar huldigen we op het einde van het wandelseizoen haar verdienstelijke wandelleden, tijdens een spetterend ledenfeest.

Al enkele jaren weet het bestuur, de 'Toebakstappertjes' te verrassen met een kleine sneukeltoer rond het bedevaartsoord Dadizele. Op een gezellige manier trokken de leden in de richting van de Dadizeelse basiliek en haar rosariumpark. Even voorbij het domein het Torreke werden de clubleden in het atelier van fietsenhandel Roelens om de haverklap verwend met een hapje en een drankje. De babbeltongen begonnen te rollen en de gezelligheid vierde hoogtij.

Hierna verzamelden allen in feestzaal Ommeganck voor de huldiging van de verdienstelijke clubleden. Alle verdienstelijke leden kregen een prachtig geschenk om de voetjes warm te houden. Hierna mochten we met zijn allen de voetjes onder tafel schuiven voor een muzikaal intermezzo en een heerlijk smulfestijn van warme beenhesp met groentjes à volonté. De ideale afsluiter van een meer dan geslaagd ledenfeest.

Geniet mee van enkele SFEERBEELDEN

LIJST verdienstelijke leden 2017