Busreizen

Jaarlijks organiseren we een aantal clubuitstappen. Via onze busreizen her en der komen we regelmatig in een nieuwe omgeving waar je niet meteen met de wagen naartoe zou rijden.  Telkens op minder gekende wandelplekjes waar je versteld bent van het natuurschoon.

Inschrijvingen en alle inlichtingen omtrent onze busuitstappen zijn te verkrijgen bij
Mevr. Martine D'Hespeel - Tel.056/42.71.29  of via e-mail  martine.dhespeel@skynet.be

We vertrekken telkens stipt om 7u30 (tenzij anders vermeld) met als opstapplaatsen:

Voor de kostprijs van € 11/persoon (inschrijving deelname wandeling inbegrepen) kan je een ganse dag zorgeloos genieten samen met de wandelvrienden !
  •  Hoef je bovenal geen parkeerplaats te zoeken ,
  •  Wandel je in een minder gekende streek ,
  •  Geniet je van de natuur in andere landstreken
  •  Proef je van de plaatselijke specialiteiten
  • Vertoef je in een gezellige clubsfeer.
  • Wij blijven telkens een 6 à 7 uur ter plaatse, zodoende kan iedereen ruimschoots aan z'n trekken komen.
  • En vergeet bovenal niet allemaal jullie goed humeur mee te nemen !

Geniet bovenal ook van het ledenvoordeel : reis vijf keer mee en geniet gratis van een zesde reis !!

Gezien het succes van onze busuitstappen is tijdig inschrijven de boodschap.

Mogen we vragen aan de meereizenden zich steeds te voorzien van een paar reserveschoenen.
Zodoende kan men in geval van een modderig parcours toch de bus opstappen met propere schoenen. De chauffeur, alsook het bestuur van onze wandelclub zullen er u dankbaar voor zijn.

Ben je ingeschreven voor de busreis, doch kan je om de één of andere reden toch niet mee, gelieve hiervan Martine op de hoogte te stellen. Bij een volle bus kunnen we zodoende tevens nog leden, die op de reservelijst staan, een kans bieden mee te reizen!! Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Ons programma voor 2020

De volgende busreizen zijn voor 2020 gepland:

Datum    Tocht Club
zondag 23 februari De Toekertjestocht Club: Toekers Bunsbeek vzw
Adres : zaal Glazuur,  Dries 7 A Glabbeek
donderdag 16 april 18de Linietochten Club: Wandelclub De Smokkelaars Stekene vzw
Adres : Zaal 't Helleken
Preekekeplein 8