Busreizen

Jaarlijks organiseren we een zestal clubuitstappen. Via onze busreizen her en der komen we regelmatig in een nieuwe omgeving waar je niet meteen met de wagen naartoe zou rijden.  Telkens op minder gekende wandelplekjes waar je versteld bent van het natuurschoon .

Inschrijvingen en alle inlichtingen omtrent onze busuitstappen zijn te verkrijgen bij
Mevr. Martine Hespeel - Tel.056/42.71.29  of via e-mail martine.dhespeel@skynet.be

We vertrekken telkens stipt om 7u30 (tenzij anders vermeld) vanuit de Emiel Gellyncklaan in Wervik met als opstapplaatsen :
 - Sint-Denijsplaats in Geluwe
 - Guido Gezellelaan in Menen ( ter hoogte van ‘t Vissershof )

Voor de kostprijs van € 10/persoon (inschrijving deelname wandeling inbegrepen) kan je een ganse dag zorgeloos genieten samen met de wandelvrienden !
   - Hoef je bovenal geen parkeerplaats te zoeken ,
   - Wandel je in een minder gekende streek ,
   - Geniet je van de natuur in andere landstreken
   - Proef je van de plaatselijke specialiteiten
   - Vertoef je in een gezellige clubsfeer.
   - Wij blijven telkens een 6 à 7 uur ter plaatse, zodoende kan iedereen ruimschoots aan z'n trekken komen.
   - En vergeet bovenal niet allemaal jullie goed humeur mee te nemen !

Geniet bovenal ook van het ledenvoordeel : reis vijf keer mee en geniet gratis van een zesde reis !!

Gezien het succes van onze busuitstappen is tijdig inschrijven de boodschap.

Mogen we vragen aan de meereizenden zich steeds te voorzien van een paar reserveschoenen.
Zodoende kan men in geval van een modderig parcours toch de bus opstappen met propere schoenen. De chauffeur, alsook het bestuur van onze wandelclub zullen er u dankbaar voor zijn.

Ben je ingeschreven voor de busreis, doch kan je om de een of andere reden toch niet mee door onvoorziene omstandigheden, vragen we ten spoedigste Martine hiervan op de hoogte te brengen. Bij een volle bus kunnen we zodoende tevens nog leden, die op de reservelijst staan ,  nog kans bieden mee te reizen. !! Alvast bedankt voor jullie medewerking.