Wandelvakantie

Zomerreis 2020 Westerwald.

 
Met onze volgende zomerreis gaan wij naar Duitsland - Westerwald regio, zo'n 420km van onze thuisbasis en gelegen ten noordoosten van de Moezelstreek en dit voor 9 dagen: van maandag 27 juli tot dinsdag 4 augustus 2020.
 
De organisatie is in handen en onder de verantwoordelijkheid van "Wandelen in Europa" p.a. Filip Rouges.
 
Het hotel Heiderhof in Obersteinebach zal onze uitvalbasis worden om daar de streek te bewandelen.  Er werd een optie genomen voor een groep van een vijftigtal personen. Het hotel is gelegen aan de rand van het bos met hertenweide en boomgaard. Er is wifi maar geen zwembad/welness. Het verblijf is in vol pension (ontbijt - lunchpakket voor 's middags - 3 gangen avondmaal met keuzemenu). Gans de dag is er gratis koffie of thee en van 17u tot 24u zijn de dranken (bier - wijnen - frisdranken - jenevers - apfelkorn) gratis te krijgen. Elke avond is er ook animatie voorzien.
 
Om de twee wandeldagen is een uitstap voorzien (rondrit in Westerwald - Koblenz - Bonn). De wandelingen zullen terug opgedeeld worden volgens niveaus van 10 en 20km. Ook vanuit het hotel kan er gewandeld worden van 4 tot 18km.  Het westerwaldsteig staat zeker ook op het programma. Op de heenreis zouden wij proberen een wandeling mee te pikken in Limburg. Op de terugweg houden wij halt om onze benen te strekken in Keulen.
 
De prijs voor deze zomerreis van 9 dagen is (slechts) €725, toeslag single €50.
Inschrijven kan enkel via de bus- en reisverantwoordelijke   Martine D'Hespeel   - tel. 056/42.71.29 of gsm 0496/57.47.59
 
Annulatiekosten zijn niet inbegrepen (wellicht bent u hiervoor verzekerd, bijv. via uw betaalkaart. Zoniet kunt u overwegen hiervoor een verzekering af te sluiten.