Wandelvakantie

 

Zomerreis 2023 Leysin- Intersoc.

Na weer een geslaagde reis naar Flims 2022 kunnen we zeker niet onder doen voor onze komende vakantie anno 2023 en hebben terug contact opgenomen met Intersoc om ons die te bezorgen. De reis gaat door op donderdag 15 juni tot en met vrijdag 23 juni  2023 en gaan we naar Leysin (Zwitserland). We verblijven in het hotel Fabiola die volledig vernieuwd is en in gekende   8, .  
We hebben er 50 plaatsen  in optie genomen voor onze clubleden. De prijs is €1104 per persoon in tweepersoonskamer . Voor de singles komt er een  toeslag van 160 euro bij. Wie langs de bergzijde wilt single slapen kan dit ook aan het gewone tarief. (dus zonder toeslag). Wie er vroeg bij is kan de vroegboek korting  krijgen van 10€ per persoon. (voor 1/12/22). Annulatieverzekering is niet inbegrepen, maar de meeste onder ons hebben via gekende kanalen reeds een annulatieverzekering.
De annulatie voorwaarden bij Intersoc zijn :
  • Tot vier maanden voor afreis: verblijf kosteloos volledig annuleren
  • Binnen de vier maanden tot 45 dagen voor afreis: 30 euro per vakantiegast
  • 45 dagen voor afreis tot afreis: 60 euro per vakantiegast
  • Kosteloos na bezorgen van een medisch attest of bij overlijden van een familielid tot de 2de graad
Alle info en voorwaarden zijn ook beschikbaar op de website van Intersoc. Wij houden nog een infoavond op donderdag 20 oktober om 19u in 't Visputje, Oude Ieperweg 8, Kruiseke-Wervik.
 
De reis is uitverkocht. Tenzij er deelnemers de reis annuleren, zijn er al geen plaatsen meer!